Om Lindbäcks

Allt började med en byasåg för 90 år sedan, i den lilla byn Kallfors sydväst om Piteå. I dag är Lindbäcks Sveriges ledande företag inom området industriellt byggande av flerbostadshus i trä – och utvecklingen fortsätter.

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen från Piteå i Norrbotten och vår vision är att bli kundens förstahandsval när det gäller att bygga, bo och leva. Hjärtat i vår verksamhet är att bygga industriellt och med trä från de norrländska skogarna. Med modern teknik utvecklar vi sedan bostäder snabbt, säkert och prisvärt direkt på plats – både på uppdrag av våra kunder samt hyresrätter och bostadsrätter i egen regi. Det har med tiden gett oss mycket god kunskap och erfarenhet av hela processen och vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar, från projektutveckling till produktion och bygge.

Vi är en trygg samarbetspartner som värdesätter och prioriterar bra relationer med våra kunder. Varje vecka levererar och färdigställer vi cirka 1 200 kvadratmeter nyckelfärdiga bostäder, vilket motsvarar ungefär 20 lägenheter. Just nu är vi i en stark expansionsfas och ser fram emot att skapa ännu fler attraktiva och sunda boendemiljöer runt om i Sverige i många generationer framöver.

Bild: Tredje och fjärde generationen Lindbäckare. Övre raden från vänster; Hans Lindbäck, Stefan Lindbäck. Nedre raden från vänster; Gösta Lindbäck och Erik Lindbäck.