Jobba här

Är du nyfiken på att jobba på ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag? Vi är ett familjeföretag med huvudkontor och fabriker i Piteå och kontor i Stockholm där vi har vår största marknad. Vi har verkat i byggbranschen i 99 år och har idag ca 320 medarbetare, allt från ekonomer, projektörer, konstruktörer, affärsutvecklare, projektledare till industrisnickare och byggarbetare.

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen med rötter i de norrländska skogarna. Vi letar efter personer med kunskap, engagemang och drivkraft, oavsett om den kommer från en formell utbildning, erfarenhet eller nyfikenhet. Vi strävar efter mångfald och jämställdhet – vi vill ha ett tvärsnitt av dagens Sverige på vår arbetsplats för att kunna spegla våra kunder och skapa en dynamisk och trivsam arbetsplats. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats i ett innovativt företag där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

Vi vill revolutionera byggbranschen med vår byggteknik – industriellt producerade volymer som monteras ihop till flerbostadshus. Vi har industrialiserat själva byggprocessen men inte arkitekturen och idag har vi kunder från söder till norr.  Vi har redan rekryterat många nya kollegor och söker alltid efter engagerade och kunniga personer som vill bygga framtidens boende med oss. Är det du?

Här hittar du våra lediga jobb!