Sponsring och partnerskap

Den norrländska själen har och kommer alltid att fortsätta genomsyra Lindbäcks. Oavsett hur mycket vi växer och expanderar kommer vi att måna om ett levande Norrland. Vi engagerar oss därför stolt i regionens utveckling – gärna genom partnerskap och sponsring.

Partnerskap

Våra beslut om partnerskap tas med utgångspunkt från våra värderingar som till exempel mångfald och jämställdhet.

De partnerskap vi tecknar ska vara långsiktiga och våra partners bör vara verksamma på en nationell eller internationell marknad. Det är även viktigt att det finns ambition, kompetens och drivkraft att utveckla lag, individer eller arrangemang beroende på verksamhet.

Vi är bland annat delägare i Darklathon AB, ett utvecklingsbolag med syfte att stärka förutsättningarna för vinterskidsporter genom att investera i Lindbäcksstadion i Piteå. Vi skänker också bidrag till utvalda hjälporganisationer.

Vi tar inte emot ansökningar för partnerskap eller större sponsringsinsatser. Arrangörer och barn- och ungdomsföreningar kan däremot skicka in ansökan för mindre omfattande sponsringsinsatser.

Ansök om sponsring

Vi fördelar en sponsringsinsats mellan olika barn- och ungdomsföreningar. Alla har möjlighet att ansöka vid två tillfällen varje år och eftersom vi vill fördela vår insats till så många som möjligt erbjuder vi bidrag för max en säsong åt gången.

Ansökan gör du här och den tas endast emot skriftligen via det här formuläret.

 

Sponsring

Läs mer om vår integritetspolicy här.

 

Idag är vi stolta partners till följande:

Piteå Elit,  Luleå/MSSK damhockey , Piteå IF Dam

 

Idag är vi stolt sponsor till följande idrottsmän/kvinnor och idrottsföreningar:

Piteå Elit/Charlotte Kalla, Piteå Elit/Anna Magnusson, Piteå IF Herrar, Piteå IF Damer, Piteå Hockey, Piteå Golfklubb, Bergnäsets IK.