Lindbäcks bygger ytterligare 104 lägenheter åt Aros Bostad

Lindbäcks har byggt två etapper med 163 lägenheter i Orminge centrum, Nacka, åt Aros Bostadsutveckling AB. Nu har vi påbörjat en tredje etapp med 104 lägenheter.  –  Projektet O2 Orminge har vuxit till ett fint kvarter och det är roligt att Aros Bostad sålt så bra i de första två etapperna. Volymerna produceras i fabrik och förra veckan påbörjade vi montage på byggplatsen, säger Torbjörn Yderstam, arbetschef på Lindbäcks.

Projektet O2 Orminge består av totalt 268 lägenheter fördelat i nio hus. Husen byggs, som alltid, med trästomme och denna gång har kunden också valt träfasader. Den första och andra etappen bostadsrätter har tagits emot väl av marknaden.

– Vi är alltid lite extra glada när våra kunder väljer att jobba genomgående med trä, ett vackert och hållbart val. Vi är mycket stolta över bygget av hela kvarteret i Orminge centrum, säger Peter Sohlberg, affärsutvecklare på Lindbäcks.

Vårt byggsystem med industriellt producerade hus i trä minskar klimatpåverkan med upp till 50 % jämfört med traditionellt byggda flerbostadshus. Inräknat kolsänkan kan vi idag erbjuda våra kunder klimatneutrala byggprojekt.

Bildtext: O2 Orminge första etappen. Foto: Johan Eldrot