Ida Snäll väljer Lindbäcks Bygg

P R E S S M E D D E L A N D E. Ida Snäll väljer Lindbäcks Bygg

Lindbäcks Bygg fortsätter bygga för framtiden, och presenterar nu sin nya Affärschef.

 

En ekonom med en bakgrund inom bankvärlden som via ledaruppdrag på Pensionsmyndigheten hamnade i IT-branschen som VD. Nu lämnar Ida Snäll VD-rollen på Polardörren för att bli Lindbäcks Byggs nya Affärschef:

  • Lindbäcks är ett bolag som jag som infödd piteåbo har haft span på länge, med en affärsidé som är jag verkligen gillar! Jag är en person som går i gång på förändringsresor och utmaningar. Att få bidra till att stärka dagens bostadsmarknad känns inspirerande och mycket roligt.

Lindbäcks Byggs nuvarande Affärschef kommer att efterträda Mikael Brandt som VD i november. I bolagets rekrytering efter en nya Affärschef har fokus legat på att hitta en person med stark förankring i norra Sverige, med en gedigen erfarenhet inom bygg och fastighetsmarknaden och med en personlighet som svarar mot Lindbäcks grundläggande värderingar.

Mikael Brandt, Lindbäcks Byggs VD:

  • Jag är otroligt glad att Ida har valt oss. Hennes breda erfarenhet både inom ledarskap och affärsutveckling är värdefulla för oss. Tillsammans med Ida och hennes grupp med affärsutvecklare fortsätter vi satsa kraftfullt och medvetet för att fortsätta bygga hållbara bostäder.
  • Det positiva trendbrott som gänget på Lindbäcks Bygg har åstadkommit, i en synnerligen utmanande marknad, imponerar stort på mig. Det blir roligt att tillsammans bygga för framtiden. avrundar Ida Snäll.