Hantverkstimmen

Lindbäcks lanserar ett nytt koncept och först ut är – Hantverkstimmen!

Konceptet går ut på att vi bokar av en timme per lägenhet med syftet att öka kundnöjdheten åt våra beställare. Våra kunders nöjdhet är viktiga för oss, vi vill att de ska känna sig välkomna och göra det lättare att komma på plats i sin nya lägenhet. Genom att underlätta och hjälpa kunderna får också kunden en positiv bild av förvaltning och garantiärenden.

Våra snickare har mer än 10 års erfarenhet av just Lindbäcks hus och kan utföra alla typer av hantverksjobb såsom sätta upp gardinstänger, TV-fästen, skruva ihop möbler, fästa hyllor t ex. Allt beroende på vad just era kunder har behov av.

Vi monterar även upp krokar och hyllor i badrum och genom att ni just väljer Lindbäcks till detta kan vi garantera vårt garantiåtagande för detta.

I priset för Hantverkstimmen (900:- per lägenhet) ingår 1 timmes hantverkshjälp per lägenhet, vi informerar även om skötseln av bostaden när vi är på plats, såsom filter som behöver bytas och visar även hur man gör för att underlätta för er. Vi lämnar även i detta ut informationer som den boende kan ha nytta av, såsom ”gör själv” avhjälpning. Vi dokumentför även åtgärder vi utför i lägenheter så detta finns dokumenterat i garantisyfte hos Lindbäcks Bygg

Det ni får av oss är färdig information till de boende, färdiga bokningslistor att ex. hänga i trapphusen av oss som ni sen enkelt skickar in till oss och vi gör resten av jobbet.

Byggnationsarbeten ingår inte i konceptet och även vissa typer av arbete som inte hinner påbörjas, t ex uppsättning av duschväggar, byten av golv, byte av bänkskivor osv. Dock kan ni som vår kund även beställa andra typen av arbeten av oss ihop med detta koncept, såsom altaner, uppsättning av duschvägg, installationer av vitvaror och liknande. Allt för att garantierna skall löpa smidigt för er – kontakta vår Eftermarknadsavdelning för mer information.

Kontakta oss i god tid för bokning av Hantverkstimmen – den är populär!