Jobba här

Är du nyfiken på att jobba på ett hållbart och expansivt bygg- och fastighetsbolag? Vi är ett familjeföretag med huvudkontor och fabriker i Piteå och kontor i Stockholm där vi har vår största marknad. Vi har verkat i byggbranschen i över 90 år och är idag ca 370 medarbetare, allt från ekonomer, projektörer, konstruktörer, projektutvecklare till industrisnickare och byggarbetare.

Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen med rötter i de norrländska skogarna. Vi letar efter personer med kunskap, engagemang och drivkraft, oavsett om den kommer från en formell utbildning, erfarenhet eller nyfikenhet. Vi strävar efter mångfald – vi vill ha ett tvärsnitt av dagens Sverige på vår arbetsplats för att kunna spegla våra kunder och skapa en dynamisk och trivsam arbetsplats. Det vi erbjuder dig är en spännande arbetsplats i ett innovativt företag där du får stor möjlighet att påverka företagets och din egen utveckling.

I december 2017 är vår nya produktionsanläggning i Piteå klar. En stor satsning som innebär att vi tredubblar vår produktion och att vi blir fler medarbetare genom hela projekt- och produktionsprocessen. Vi har redan rekryterat många nya kollegor och söker efter fler som vill bygga framtidens boende med oss. Är det du?

Här hittar du våra lediga jobb!