Rekryteringsstart för de första 30 till nya produktionsanläggningen

Nu börjar vi rekrytera medarbetare till vår nya produktionsanläggning på Haraholmen. Ett trettiotal ska skolas in i vår befintliga fabrik och ytterligare ett trettiotal ska anställas till hösten.

Den 19 december 2017 ska Lindbäcks nya produktionsanläggning på Haraholmen invigas. Då ska också ca 150 nya medarbetare vara på plats i produktionen.

– Vi börjar rekrytera redan nu och kommer att gå över till tvåskift i vår fabrik i Öjebyn under våren. Dels för att vi är rädd om vår arbetsplatskultur och därför vill skola in våra nya medarbetare i god tid men också för att klara vår ökade efterfrågan, säger Stefan Lindbäck, VD Lindbäcks Bygg.

Ett trettiotal nya medarbetare ska rekryteras nu i vår och sedan ytterligare ett trettiotal till hösten. Hälften kvinnor är målbilden.

– Vi ser redan idag att det finns ett stort intresse för att jobba hos oss, både bland kvinnor och män och det är vi såklart glada för. Nu inleder vi rekryteringsprocessen och vi kommer att lägga stor vikt vid att hitta medarbetare som passar bra in i våra arbetslag, såväl i kompetens som personliga egenskaper, berättar Stefan Lindbäck.

Ladda ner pressmeddelandet här