Vårt erbjudande

Vi på Lindbäcks kan erbjuda dig som kund en helhetslösning. Vi projekterar, bygger och utvecklar miljövänligt och resurssnålt byggande med stomme i trä. Vi tar ansvar för hela processen vilket ger säkerhet i pris, produkt och leveranstider.

Rationellt byggande och sunt boende

Med snart 100 års erfarenhet och kompetens är vi en trygg samarbetspartner som du kan lita på. Tillsammans anpassar vi våra bostäder så att det passar dig och dina krav och önskemål. Vi är en lyhörd och engagerad partner som hela tiden strävar efter att utveckla vårt erbjudande: Rationellt byggande och sunt boende för en hållbar framtid.

 

Kundrelationer och en hållbar framtid 

Vår långa historia och erfarenhet ger dig som kund en trygghet, vi har höga krav på leverans av hög kvalitet. Det är viktigt för oss att ha en bra dialog och att lyssna på våra kunders behov och önskningar.

Vi bygger inte bara bostäder, vi bygger och utvecklar samhällen där människor ska leva och bo under flera generationer framöver. Hållbarhet för oss innefattar hela livscykeln – från ett ekologiskt och socialt till ett ekonomiskt helhetsperspektiv.

  • Vi bygger i trä för att vi tror på skogen. Trä är ett förnybart material och binder koldioxid under hela sin livstid och är därför ett väldigt klimatvänligt byggmaterial.
  • Vi bygger industriellt för att vi tror på boende för fler. Vår målsättning är att erbjuda hållbara bostäder som fler har råd att bo i.

Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet.

 

Kunskap, engagemang och drivkraft

Som Sveriges ledande företag inom industriellt byggande kombinerar vi modern teknik med erfarenhet och hantverkskunnande. Få kan som vi leverera genuin norrländsk kvalitet prisvärt, rationellt och snabbt.

Företagets ledare och medarbetare strävar hela tiden efter att Lindbäcks ska utstråla våra kärnvärden: kunskap, engagemang och drivkraft. Vi har en omvittnad Lindbäcksanda som vi vet att våra kunder uppskattar.

 

Attraktiva hem

Vi samarbetar alltid med några av Sveriges främsta arkitektkontor för att skapa attraktiva hem där människor trivs och vill bo och leva länge.