Fabrik och kontor

Haraholmen

Lindbäcks växer och vår nya produktionsanläggning på Haraholmen i Piteå är igång. Målet med vår tillväxt är att tredubbla vår produktionskapacitet från ca 800 lägenheter/år (2015) till ca 2400 lägenheter/år och fortsätta leverera fina flerbostadshus med hög kvalitet till våra kunder i hela landet. Den nya anläggningen, helt försörjd av förnybar energi, invigdes den 19 december 2017. Produktionsanläggningen på Haraholmen är en av världens modernaste med  nya innovativa lösningar i varje moment av produktionsprocessen.   

Pressbilder Haraholmen, fotograf: Maria Fäldt

 

Öjebyn

Fabriken i Öjebyn, Piteå har genomgått en stor upprustning samtidigt som vi utvecklat vår byggprocess, här produceras ca 800 lägenheter per år. I Öjebyn finns också vårt huvudkontor med avdelningarna stöd, boende/marknad, projektering, logistik, inköp, bygge och eftermarknad. Här jobbar cirka 320 personer just nu med allt från administration till produktion av flerbostadshus. Totalt är vi ca 530 anställda i hela koncernen.

Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_02 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_03 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_05 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_15 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_16 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_19

Bilder från vår produktionsanläggning i Öjebyn

Stockholm

Vi har också kontor i Stockholm och under våren 2017 flyttade vi in i vårt nya aktivitetsbaserade kontor på Torsplan. Här arbetar cirka 20 personer med allt från försäljning till projektutveckling och byggprojektledning.