Fabrik och kontor

Haraholmen

Lindbäcks växer och just nu bygger vi Europas modernaste produktionsanläggning på Haraholmen i Piteå. Målet är att tredubbla vår produktionskapacitet och fortsätta leverera hög kvalitet till våra kunder i Norrland, Mälardalen, Västkusten och övriga Sverige. Den nya anläggningen, helt försörjd av förnybar energi, invigs den 19 december 2017. Anläggningen som är en investering på en halv miljard kronor är även en satsning som kommer att skapa mer än 150 nya arbetstillfällen. Här kan du se en film som illustrerar hur anläggningen kommer att se ut när den är klar.

Pressbilder Haraholmen, fotograf: Maria Fäldt

 

Öjebyn

Fabriken i Öjebyn, Piteå har genomgått en stor upprustning samtidigt som vi utvecklat vår byggprocess. I Öjebyn finns också vårt huvudkontor med avdelningarna stöd, boende/marknad, projektering, logistik, inköp, bygge och eftermarknad. Här jobbar cirka 320 personer just nu med allt från administration till produktion av flerbostadshus. Totalt är vi ca 400 anställda i hela koncernen.

Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_02 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_03 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_05 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_15 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_16 Produktionsbilder_Öjebyn_Foto_Maria_Fäldt_19

Bilder från vår produktionsanläggning i Öjebyn

Stockholm

Vi har också kontor i Stockholm och under våren 2017 flyttade vi in i vårt nya aktivitetsbaserade kontor på Torsplan. Här arbetar cirka 20 personer med allt från försäljning till projektutveckling och byggprojektledning.