Sponsring och partnerskap

Den norrländska själen har och kommer alltid att fortsätta genomsyra Lindbäcks. Oavsett hur mycket vi växer och expanderar kommer vi att måna om ett levande Norrland. Vi engagerar oss därför stolt i regionens utveckling – gärna genom partnerskap och sponsring.

Partnerskap

Våra beslut om partnerskap tas genom egna medvetna val där hållbara värderingar om till exempel mångfald och jämställdhet är grundläggande.

De partnerskap vi ingår ska vara långsiktiga och våra partners bör vara verksamma på en nationell eller internationell marknad. Det är även viktigt att det finns ambition, kompetens och drivkraft att utveckla lag, individer eller arrangemang beroende på verksamhet.

Vi är bland annat delägare i Dakathon AB som är ett utvecklingsbolag med syfte att stärka förutsättningarna för vinterskidsporter genom att investera i Lindbäcksstadion i Piteå, och varje år ger vi bidrag till utvalda hjälporganisationer.

Vi tar inte emot ansökningar inom området partnerskap eller större sponsringsinsatser. Arrangörer och barn- och ungdomsföreningar kan däremot skicka in ansökan för mindre omfattande sponsringsinsatser.

Ansök om sponsring

Vi fördelar en sponsringsinsats mellan olika barn- och ungdomsföreningar på orter där vi verkar. Alla har möjlighet att ansöka vid två tillfällen varje år och eftersom vi vill fördela vår insats till så många som möjligt erbjuder vi bidrag för max en säsong åt gången.

Ansökan gör du här och den tas endast emot skriftligen via det här formuläret.

 

Sponsring

Läs mer om vår integritetspolicy här.

 

Idag är vi stolta partners till följande:

Piteå ElitLuleå/MSSK damhockey Piteå Dansar och Ler

 

Idag är vi stolt sponsor till följande idrottsmän/kvinnor och idrottsföreningar:

Piteå Elit/Charlotte Kalla, Piteå Elit/Anna Magnusson, Piteå IF Herrar, Piteå IF Damer, Piteå Hockey, Jonas Öqvist racing, Piteå Golfklubb.