Studentbostäder

Som student ska du kunna bo bra under studietiden. Vi erbjuder närmare 1000 fina studentlägenheter i Luleå och närmare 50 i Piteå.

I Luleå bor du tryggt med gångavstånd till universitetsområdet och på cykelavstånd till närmaste livsmedelsaffär. På området finns grillplatser för mysiga sommarkvällar.

Nu är vi dessutom på gång att bygga ytterligare 291 student- och forskarlägenheter i direkt anslutning till Luleå tekniska universitet. Ett 50-tal av de nya studentlägenheterna kommer att byggas som ”komplettor”, vårt eget smarta koncept där studentlägenheten består av 16 väl planerade kvadratmeter. Höstterminen 2016 blir det inflyttning för de första av de nya studentlägenheterna.

Luleå
På campusområdet, Vänortsvägen 2–134, med ca 10 min gångavstånd från universitet, ligger våra närmare 1000 studentlägenheter. På Klintvägen 89-95 ligger våra senast byggda lägenheter med ca 20 minuters promenadavstånd till universitetsområdet. Lägenheterna finns både möblerade och omöblerade och i hyran ingår hushållsel, bredband och kabel-tv. Lägenhetstyper: 1:or, 1,5:or, 2:or, dubbletter, del i 3:or och del i 4:or. Sök lägenheter i Luleå genom www.studentbostadsservice.se.

Piteå
Vi har 48 möblerade studentlägenheter i Piteå. Dessa är belägna på Bäckgatan 10 och 12, mitt emellan centrala stan och Musikhögskolan. Lägenheterna är 1:or på 28 m². I hyran ingår hushållsel, bredband och kabel-tv. Du söker lägenheterna genom att fylla i en bostadsansökan här intil