Sök boende

Det är många som vill bo hos oss och det är vi glada för. Just nu har vi en del nya bostadsprojekt på gång i Piteå, Luleå, Boden och Skellefteå.

Piteå: 110 hyresrätter 1-4 rok på kvarteret Tallen vid busstationen i Piteå. Gör gärna en intresseanmälan på tallen.lindbacks.se.

Luleå: bostadsrätter på Martin Ljungs knabbe. Mer information kommer hösten 2017.

Boden: två bostadsprojekt, Centralskolan och Tjärnbacken. Ví genomför just nu en undersökning där du som framtida hyresgäst kan vara med och påverka. Gör undersökningen här!

Skellefteå: bostadsprojektet Balder/Frigg. Detaljplaneprocessen inleds våren 2017. Mer information och möjlighet att göra intresseanmälan kommer under hösten.

Studentlägenheterna i Luleå förmedlas genom Studentbostadsservice vid Luleå tekniska universitet. Gå in på Studentbos hemsida studentbostadsservice.se för mer information.

Att hitta det rätta boendet är inte alltid det lättaste, det är mycket som ska stämma. Hur vill du bo? Vad får det kosta? Genom en intresseanmälan hos oss ökar chansen att hitta det du vill ha.

Första gången du söker bostad hos oss går du in på ”Ej medlem” och registrerar dig. Du får en bekräftelse i retur.

Ansökan gäller i ett år och har du inte loggat in i din profil inom den tiden faller din ansökan bort. Du kan när som helst logga in i din ansökan och förnya eller göra ändringar i den. Då går du in på ”Redan medlem”.

Varje gång du loggar in förlängs ditt medlemskap med ett år. Efter ett år utan inloggning avslutas det.

Här hittar du lediga lägenheter!

Redan medlem?
Logga in

Vill bli medlem och ställa dig i vår bostadskö
Registrera dig här