TV/Internet/Telefoni

TV/Internet
Våra hyresfastigheter i Piteå och Luleå är anslutna till Bredbandsbolaget. Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i hyran. Se Bredbandsbolagets hemsida för aktuellt utbud. Det ingår även Bredband LAN 0,5/0,5 Mbit/s.

Du kontaktar själv Bredbandsbolaget om du vill utöka ditt kanalutbud, få tillgång till internet eller göra en felanmälan, www.bredbandsbolaget.se eller på tel. 0770-777 000.

Tallen – Fiber är indraget och du som hyresgäst har själv möjlighet att välja leverantör.

Parabol
Om du vill sätta upp en parabolantenn i anslutning till din bostad, så måste detta av säkerhetsskäl godkännas av din hyresvärd. Kontakta oss om du har frågor kring paraboluppsättning.

 

IP-telefon
Kvarteren Trädgården och Traktorn ringer via bredbandsnätet,  s.k. IP-telefoni. Vår operatör för IP-telefoni är Bredbandsbolaget. Ta kontakt med dem om du önskar denna tjänst. ”Vanlig”, fast telefoni fungerar inte i dessa fastigheter.

 

Student

Våra studentbostäder i Piteå samt studentbostäderna på Vänortsvägen och Klintvägen i Luleå är ansluta till Bredbandsbolaget. Ett grundutbud av TV-kanaler ingår i hyran. Se Bredbandsbolagets hemsida för aktuellt utbud. Det ingår även Bredband LAN 10/10 Mbit/s.

Du kontaktar själv Bredbandsbolaget om du vill utöka ditt kanalutbud, få tillgång till internet eller göra en felanmälan, www.bredbandsbolaget.se eller på tel. 0770-777 000.

Studentbostäderna på Campus i Luleå är anslutna till Sappa när det gäller TV-kanalerna. De TV-kanaler som ingår är SVT 1 & 2, SVT24, TV4, TV6, Barnkanalen, Sappa och Kunskapskanalen. Campus leverantör för bredband är A3 och den hastighet som ingår är 100/100 Mbit/s.

Du kontaktar Sappa respektive A3 om du vill utöka utbudet/hastigheten eller göra en felanmälan:

www.sappa.se tel. 0774-444 744

www.a3.se tel. 0770-350 330